Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز از تدوین و تصویب ضوابط اتاق مادر-کودک برای اولین بار در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، ایرج شهین باهر در وبینار تبادل دستاوردها و تجارب در زمینه شهر دوستدار کودک بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت توانمندسازی زنان و حمایت از کودکان اندونزی با اشاره به اهمیت موضوع کودک گفت: حضور توانمند و پررنگ تمام اقشار جامعه در حوزه های مختلف باعث ارتقا کیفیت زندگی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه امروز بیش از یک چهارم جمعیت تبریز را افراد کمتر ۱۸ سال تشکیل داده است، گفت: در این شرایط لازم است تا ما در مجموعه شهرداری از مشارکت کودکان و نوجوانان در حوزه های مختلف استفاده کنیم. ما در تهیه طرح های شهری و پیاده سازی آن طرح ها در شهرداری تبریز ساز و کار مشخصی به وجود آوردیم.

شهردار تبریز معرفی این شهر به عنوان پایلوت شهر دوست دار کودک در ایران را فرصتی مهم برای پیاده سازی طرح های متناسب با ارتقا کیفیت زندگی کودکان دانست و گفت: تبریز از دیرباز مهد سمن های فعال در حوزه حمایت از کودکان بوده که بارها مورد تقدیر مسئولین کشوری قرار گرفته اند.

ایرج شهین باهر در بخش دیگری از سخنانش همکاری بین بخشی به وجود آمده میان دستگاه های مختلف برای پیشبرد اهداف شهر دوستدار کودک را کم نظیر خواند و اظهار داشت: نهادها و دستگاه های مختلف از قبل معاونت امور زنان و خانواده استانداری، بهزیستی، آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... در قالب فعالیت های مختلف سعی در تحقق حقوق کودکان و بهره مندی از مشارکت آنان در حوزه های مختلف هستند.

او گفت: پیاده سازی شهرداران مدارس در شهر تبریز یکی از اقدامات مهم ما برای تحقق اهداف شهر دوستدار کودک است. شهردارانی که منتخب دانش آموزان هستند در جلسات مختلف به صورت حضوری به بیان دیدگاه های خود می پردازند.

ایرج شهین باهر افزود: این شهرداران حکم خود را از شهردار تبریز می گیرند و با حضور در دوره های مختلف تخصص های بسیاری را می آموزند.

شهردار تبریز با بیان اینکه ما از نظرات کودکان در طراحی شهری در مقیاس محلات استفاده می کنیم گفت: برای اولین بار در کشور کتاب های آموزش شهروندی را تدوین و منتشر کردیم که به تفصیل در خصوص حقوق کودکان در آن بحث شده است.

او افزود: با همراهی کنوانسیون حقوق کودک، اولین مدرسه حقوق کودک در تبریز افتتاح شد که مسئولین با نحوه اجرای قوانین آشنا شدند. همچنین برای اولین بار نخستین کلینیک تخصصی حقوق کودک در تبریز آغاز به کار کرد که با ۴۷ میز در فرهنگسراهای شهرداری فعالیت می کنند.

ایرج شهین باهر در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه شهرداری تبریز نگاه ویژه ای برای تداوم اجرای برنامه های شهر دوستدار کودک دارد گفت: در برنامه پنج ساله چهارم شهرداری یک بند ویژه برای اجرای قوانین مربوط به شهر دوستدار کودک دیده شده است و تمام مدیران شهرداری موظف به اجرای آن هستند.

او در پایان گفت: برای اولین در شهر تبریز ضوابط اختصاصی اتاق مادرکودک را در تبریز تدوین کردیم که در نوع خود کم نظیر است و به عنوان قانون می تواند در تمام شهرها اجرا شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز شهر دوستدار کودک ایرج شهین باهر شهردار تبریز برای اولین اولین بار حقوق کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند

بر اساس اعلام آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هر روز ۳۷ کودک در غزه بر اثر حملات و بمباران ارتش رژیم صهیونیستی مادر خود را از دست می‌دهند.

به گزارش مشرق، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه جنگ در غزه به عنوان جنگ علیه زنان ادامه دارد، افزود: از هفتم اکتبر ( ۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون در نتیجه حملات ارتش [رژیم] اسرائیل علیه ساکنان غزه بیش از ۱۰ هزار زن شهید و ۱۹ هزار زن دیگر نیز زخمی شدند.

آنروا در اطلاعیه ای که امروز در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، افزود که [ رژیم ] اسرائیل همچنان زنان را در جریان حملات مداوم خود به نوار غزه مورد هدف قرار می دهد و به طور متوسط ، روزانه ۳۷ کودک در غزه مادرانشان را از دست می دهند.

این نهاد بین المللی اضافه کرد که شرایط زندگی در نوار غزه به ویژه برای بیش از ۱۵۵ هزار زن باردار یا شیرده وحشتناک است و آنها در دسترسی به آب و تاسیسات بهداشتی با مشکل مواجه جدی هستند.

ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان با حمایت آمریکا و اروپا به حملات خود علیه ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد و جنگنده های این رژیم بیمارستان‌ها، ساختمان‌ها، برج‌ها و خانه‌های غیرنظامیان فلسطینی را بمباران و آنها را بالای سر ساکنان ویران می‌کنند.

بر اساس اعلام سازمان ملل متحد، تاکنون حملات مداوم ارتش رژیم اسرائیل علیه ساکنان غزه به کشته شدن ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر و مجروح شدن ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر و آواره شدن حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت نوار غزه شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • دستگیری پسر جوانی که مادر خود را به آتش کشید + جزئیات
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • قتل بی‌رحمانه مادر توسط پسر پرخاشگر در شهرک دانشگاه
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است